找回密码
  立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

QQ登录

只需一步,快速开始

[别墅] Eira House / AR Studio Architects

0 / 194
徐强 发表于 2017-8-1 22:23:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
featured_image.jpg
Architects: AR Studio Architects
Location: 3730 Vale de Cambra, Portugal
Architects in Charge: Daniel Antunes e Ricardo Russo
Area: 400.0 m2
Project Year: 2016
Photographs: Soraia Oliveira ColaboratorsJoão Ferreira, Ivan Clife, Soraia Oliveira
General Contractor: Rogério Martins Construções
Sub-contracting: Tecober lda, Ricardo Oliveira, Cruz e Pinho lda, Kimpala lda, Jorge Carpintarias.

10.jpg

From the architect. Located in the city of Vale de Cambra, the Eira House was a challenge of rehabilitation with about 400m² of construction.

1.jpg

The century old house that was badly degraded and needed a deep rehabilitation that would revive the memory of the original trait without forgetting the current needs. The owner wanted a housing where he could have a familiar and traditional enrironment, not forgetting his irreverent, creative side and where friends are always welcome.

24.jpg

This reabilitation is divided into 2 programming blocks. In the first, next to the entrance courtyard, we find an area, previously used as annexes and stables for the animals, transformed into a convivial zone, with a kitchen and dining room, a sanitary installation, and some compartments that keep the original trait and are of ephemeral use, as convivial.

12.jpg

axonometria.jpg

17.jpg


The second programming block is evident when climbing the ramp and we find the housekeeper home adorned with an old panniers and the green vineyards that reminds us the proximity to the mountains and nature.

31.jpg

This is the main intervention and most striking building , where we find the most private and intimate spaces. With dining room and kitchen, these are divides by an element that allows the visual permeability. The kitchen cupboard is the guard for the staircase that lead us to the second floor and also the support cupboard for the living room, is a continuous and connecting element between the spaces that gives it continuity and uniformity. The living room contains one of the elements added to the building, that most mark its shape, a reading area, which leaves the building and embraces nature. Then we found a room and a more private toilet. This upper floor has a direct access to the back garden of the building that has a higher elevation.

26.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

10.jpg

11.jpg

16.jpg

19.jpg

4 (1).jpg

5 (1).jpg

6.jpg


回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

即时通讯
QQ 1512100808
联系
info@wppy.com
官方微信
发布 快速回复 返回顶部 返回列表