找回密码
  立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

QQ登录

只需一步,快速开始

[别墅] Tile House Cubus

0 / 133
Byon 发表于 2017-12-6 10:05:43 | 显示全部楼层 |阅读模式
06.jpg
Text description provided by the architects. Complete refurbishment of a house between party-walls in Costa Brava. Located in an old building, the proposal aims to transform the intricate original distribution in a clean space by creating a "thick" and white perimeter (containing the necessary storage area and integrating the kitchen cabinets), in which light contributes to the spatial clarity, giving greater depth to the different areas. The procedure is completed with the inclusion of a central wooden box containing the bathroom, which gives order to the spaces around it thanks to its position.
11.jpg
This project has also memory, recognises the value of the true original elements: the existent ceramic roof (which is now showed and recovered) and especially the original hydraulic tiles, which are now integrated as niches emptied into the new storage perimeter.
12.jpg
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
13.jpg
14.jpg
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

即时通讯
QQ 1512100808
联系
info@wppy.com
官方微信
发布 快速回复 返回顶部 返回列表